loader-logo

Arlo

Arlo Technologies is een bedrijf dat draadloze beveiligingscamera’s maakt. Het in domotica gespecialiseerde bedrijf maakt een goede combinatie tussen goed werkende producten en mooie designs. Het bedrijf biedt verschillende producten aan, zoals beveiligingscamera’s en slimme deurbellen. Al deze producten zijn te bedienen met hun mobiele app.

Integraties met andere producten

Arlo is een grote speler in de domotica markt. Het is daarom dan ook geen verrassing dat deze producten integreren met alle grote smart home hubs, zoals Google Assistant, Amazon Alexa, SmartThings, Homey en Home Assistant.

Is Arlo veilig?

De producten van Arlo zijn over het algemeen zeer veilig. Ook deze partij maakt net als vele andere beveiligingscamera fabrikanten gebruik van RTSP. Oftewel: Real Time Streaming Protocol. Deze data moet natuurlijk ook via het internet worden gedeeld, onder meer met je app. Daarvoor wordt TLS gebruikt. De grote zwakte van het systeem ligt, zoals bij de meeste gebruiksvriendelijke diensten, in het gebruik van de app en de cloud. Om beelden op afstand te kunnen (terug)kijken zal je een account moeten aanmaken. En we weten allemaal: een account in een online omgeving vormt altijd een risico.

Arlo Producten

We hebben een aantal van hun populaire producten hieronder voor je op een rij gezet. Zo zie je onder andere verschillende deurbellen en de “Pro” reeks, bestaande uit verschillende kleine beveiligingscamera’s voor zowel binnen als buiten.

Gratis e-book

Gratis e-book
Het Ultieme Smart Home

50%


Je bent er bijna!

Waar kunnen we hem naartoe sturen?