16 Beste Smart Home cadeaus in 2022 die iedereen graag zou willen krijgen.

In dit artikel

KlussenKlussen
Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5 uitgebracht, en als

Read More »

Op zoek naar het beste smart home cadeau in 2022? Dit is een uitstekende slimme cadeaulijst voor thuis voor uzelf, vrienden, familieleden, hem, haar, moeder, vader en voor uw kinderen. Het is nooit te laat om echt in de moderne wereld te duiken. Dit tijdperk vraagt ​​om een ​​diverse jij. Wees een persoon die zich meer richt op oplossingen voor jezelf of voor anderen.

Dit is niet mogelijk als je de voordelen van de gemoderniseerde wereld bespreekt en het praten over smart home-apparaten niet ter tafel komt. Je moet altijd die geschenken kiezen die je leven troost bieden. Slimme cadeaus kopen in 2022 vraagt ​​om slimme beslissingen. De items die we hebben geselecteerd, passen bij uw budget of u kunt het een perfecte aankoop noemen.

Beste Smart Home-cadeaus voor 2022 (Beste smarthome-apparaten)

We hebben de strategie van zakwetenschap en moderne behoeften samengesteld om een ​​lijst te maken met de beste Smart Home-cadeaus van 2022 voor iedereen. De lijst bevat alle elementen die slimme investeringen kunnen hebben. Gekozen producten kunnen waarde toevoegen aan elke leeftijdsgroep, geslacht en status. 

 1. Philips Hue Starter Pack 
 2. Philips Grind & Brew
 3. Philips Hue Go White & Color Bluetooth Duo Pack
 4. Eufycam 2 Pro 3-pack + Video Deurbel Batterij
 5. Google Nest Hub 2 Charcoal
 6. Ring Video Doorbell Pro 2 Plug-in
 7. Sonos One Duo Pack Zwart
 8. Philips Hue Resonate Wandlamp Wit & Kleur Zwart Duo Pack
 9. Click & Grow Smart Garden 9 – Donkergrijs
 10. Oral-B Smart 5 
 11. Samsung Jet Bot+
 12. Eva Polar EvaSmart EV-3000 Wit (let op: geen airco)
 13. Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zwart
 14. Google Nest Learning Thermostat V3 Premium Zwarte
 15. Weber Connect Smart Grilling Hub
 16. Eufy Home Alarm Kit 5-delig + Eufycam 2 Pro

Waarom zou je smart home-producten kopen om iemand cadeau te doen?

Ik weet het, het is niet waarvoor je hier bent gekomen, maar geschenken zijn de bron van genegenheid die het leven van je geliefde gemakkelijker zou moeten maken. Smart home zorgt ervoor dat u elektrische energie bespaart en uw stroom- en waterkosten verlaagt. Dit is eerlijk genoeg om dat te zeggen “Ze willen het niet alleen, ze hebben het ook nodig”

Beste Smart Home-cadeaus van 2022 [Beste technische cadeaus voor iedereen]

Deze verzameling geweldige slimme cadeaus voor thuis zijn het best beoordeeld, met grote kortingen, gemakkelijk op zak en hebben eindeloze opties om mee te beginnen. Laten we meteen beginnen met de beste smarthome-gadgets van 2022.

Philips Hue Starter Pack 

“Beste slimme lampen om het hele huis op te fleuren. Gewoon de beste slimme gadget voor thuis”

[content-egg-block template=offers_list groups=”1-philips-hue”]

Philips komt altijd met solide techniek en een gemakkelijk te imponeren ontwerp. Het Philips hue-startpakket bevat Hue Bridge, 3 White Ambiance-lampen zodat u kunt genieten van een breed spectrum aan witbereik en een dimmerschakelaar. Alexa, Google Nest zijn allemaal oren om je geboden op te volgen.

 Creëer sfeer met de toon van je lichten. Koele kleuren zijn ideaal voor een effectieve werkomgeving en warme kleuren om van Netflix te genieten. 

Stel dat je vrienden zijn langsgekomen en ze vergeten hun lichten uit te doen, dan kun je ze er altijd aan herinneren om hun lampen bij jou thuis te bedienen via de hue app. Neem een ​​blijk van waardering voor uw goede keuze en breng het volgende uur door zonder stress om vroeg thuis te komen. Bijna 50 slimme lampen zijn eenvoudig aan te sluiten met slechts 1 hue bridge. 

[content-egg-block template=offers_list groups=”1-philips-hue”]

Philips Grind & Brew

“Beste technische cadeau voor haar/hem om het gevoel van genegenheid te geven”

[content-egg-block template=offers_list groups=”2-philips-grind-brew”]

Om koffie vragen is niet zo normaal in deze zware tijd van de pandemie. Wat dacht je ervan haar een Philips Grind & Brew te geven om haar warmte en zorgzaamheid te tonen? Met een dubbel bonenreservoir kun je kiezen tussen 2 koffiesmaken. Begin uw dag met de geur van versgemalen koffiebonen in uw hele lounge. Dit komt allemaal door de geïntegreerde koffiemolen. 

Je kunt nooit te laat komen door koffie thuis te laten, want het heeft een timer die je kunt instellen volgens je routine. Mensen worden wakker met vers bereide ochtendkoffie. Het is zo geweldig dat je het aantal kopjes dat je de volgende ochtend wilt, kunt aanpassen. Laat hem/haar een georganiseerd persoon zijn door dit cadeau te doen en vraag iemand om deze taak de avond ervoor te doen. Geen spijt als men vergeet hem uit te zetten deze machine stopt automatisch met werken na twee uur. 

Deze machine laat je nooit een compromis over de smaak omdat het de beste koffie, zodat far volgens echte beoordelingen.

[content-egg-block template=offers_list groups=”2-philips-grind-brew”]

Philips Hue Go Wit & Kleur Bluetooth Duo Pack 

“Beste slimme lampen om je humeur op te fleuren, Beste Smart Home Gifts voor 2022” ”

[content-egg-block template=offers_list groups=”3-philips-hue-go”]

We benadrukken altijd dat het idee om iemand een cadeau te geven, iemands leven moet troosten.kun je  DankzijPhilips Hue Go slimme lampen de ingebouwde batterijoveral mee naartoe nemen. Het is slim bestand tegen vocht en vocht, het zou een slimme keuze zijn voor de beste smart home-cadeaus voor 2022. Je kunt het zowel buiten als binnen gebruiken. Ken je iemand die in de war is met zijn stemmingswisselingen? Het heeft een verscheidenheid van 16 miljoen verschillende kleuren om iemand in staat te stellen zijn gestresste zenuwen te ontspannen. 

Het heeft niet per se een brug nodig om mee te nemen. U kunt nog steeds 10 lampen met uw vingertoppen beheren via uw smartphone. De brug kan tot 50 lampen aansturen. Iemand cadeau doen vereist een goede combinatie van zak- en mentale wetenschap. We geven er de voorkeur aan dat u alleen het Philips duo-pakket koopt, omdat het gemakkelijk op zak is. Coolblue.nl geeft ook een geweldige korting op de accessoires in combinatie met Philips Hue Go White & Color Bluetooth Duo Pack. Als je zin hebt om voor kwaliteitsinvesteringen te gaan, is dit het moment!

[content-egg-block template=offers_list groups=”3-philips-hue-go”]

Eufycam 2 Pro 3-pack + Video Deurbel Batterij

“Eufy belooft maximale veiligheid te bieden, Beste slimme gadget voor thuisbeveiliging”

[content-egg-block template=offers_list groups=”4-eufycam-2-pro-3-pack”]

Cadeaus zijn bedoeld om iemand een veilig gevoel te geven. Eufycam 2 Pro geeft een enorm gevoel van veiligheid. Het is een best-in-budget hele beveiligingsconfiguratie. Het bevat 3 Eufycam 2 Pro-camera’s en de Eufy Video Doorbell. IP-camera’s zijn volledig draadloos met een uitstekende resolutie om het record te volgen door scherpe video’s. 

Mensen die eenvoudig zijn en niet overweg kunnen met technologie, zouden dit geweldig vinden, omdat het geen cloudabonnement of enkele opslagkaarten nodig heeft. Het brengt niet veel gedoe met zich mee, aangezien de batterij tot 1,5 jaar meegaat en camera’s goed voor 12 maanden. Mensen houden ervan om zulke geschenken te ontvangen die kwaliteit brengen. Het heeft krachtige ingebouwde identificatiemiddelen die onderscheid maken tussen dier en mens. 

Het is de stop voor mensen die al zo lang op zoek zijn naar slimme thuiscamera’s. Cadeaus als smart home product moeten pakkend zijn. De subtiele kleur met wit fatsoen is genoeg om mensen verliefd te laten worden op je keuze.

We hebben een geweldige Eufycam-alarmkit hieronder op nummer 16 besproken.

[content-egg-block template=offers_list groups=”4-eufycam-2-pro-3-pack”]

Google Nest Hub 2

“Een enkel station voor meerdere taken, het beste smart home-cadeau-idee voor het hele gezin”

[content-egg-block template=offers_list groups=”5-google-nest-hub”]

Sommige mensen willen goed weten wat er om hen heen gebeurt, maar zijn zo lui om naar bed te gaan. Het is het beste multifunctionele apparaat om een ​​persoon te vertellen over het weer en live beelden van binnen- en buitencamera’s. Het heeft zijn naam met succes ingeschreven in de tophubs over het hele internet. 

Als je een hekel hebt aan opstaan ​​om het licht uit of aan te doen of om een ​​afstandsbediening te pakken? Dit ding zal je in gelukkige tranen achterlaten. Je kunt dankbaar zijn dan ooit dankzij de spraak- of aanraakbediening. Ja, u hoeft uw smartphone niet 24/7 vast te houden. Niet alleen één persoon kan het instrueren, maar het hele gezin. 

Deze hub is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant, Homey, IFTTT, Samsung SmartThings, Works with Nest. Dit zou het beste smart home-cadeau voor 2022 kunnen zijn vanwege de wilde functie die niemand als vanzelfsprekend kan beschouwen. Ja, het is een beetje prijzig, maar je zult nooit concessies doen aan de waarde en kwaliteit nadat je dit hebt gekocht.

[content-egg-block template=offers_list groups=”5-google-nest-hub”]

Ring Video Doorbell Pro 2

“Een slimme deurbel voor bescherming en nog meer gemak”

[content-egg-block template=offers_list groups=”6-ring-videodoorbell-pro-2″]

Ring’s team is erin geslaagd om mensen hun producten te laten kopen zonder dat enige technische kennis nodig is. Hun opmerkelijke output in de smart home-industrie heeft zijn eigen stempel gedrukt. Ring Video Doorbell Pro is een voorbeeld van deze prestatie. Het is eenvoudig te installeren en geeft een beeld van goede kwaliteit. Bewegingssensoren in deurbellen zijn 3 dimensionaal en geven een nauwkeurig beeld van wat er aan de deurbel gebeurt. 

Tips: Dit cadeau is ideaal voor wie nog niet zo jong is om af en toe op te staan. Het kan het beste cadeau zijn voor mama of papa die meestal thuis blijft. Ring video deurbel heeft geen nutteloze bedrading nodig en kan de beelden in de cloud opslaan. Wel zal je een cloudabonnement moeten afsluiten om gebruik te maken van alle functionliteiten, zoals deze cloudopslag.

[content-egg-block template=offers_list groups=”6-ring-videodoorbell-pro-2″]

Sonos One Duo Pack Zwart

“Beste cadeau smart home cadeau voor hem of muziekliefhebbers”

[content-egg-block template=offers_list groups=”7-sonos-one-duo-pack”]

Heb iemand in de buurt die van luisteren houdt op muziek? Sonos one duo is het antwoord om een ​​brede glimlach op hun gezicht te toveren. Duo setup maakt het mogelijk om het multiroom systeem op te zetten. Laat ze in twee kamers van dezelfde muziek genieten of wissel naar individuele voorkeur. Google-assistentie luistert naar de spraakopdrachten en het product is spatwaterdicht.

Tips: Je hoeft niet elke keer een smartphone in je broekzak te hebben, bedien deze duopack met aanraakbediening. 

Het zou het beste zijn voor die muziekliefhebbers die niet zo technisch zijn en toch graag slimme akoestische instrumenten voor thuis verzamelen.

[content-egg-block template=offers_list groups=”7-sonos-one-duo-pack”]

Philips Hue Resonate Wandlamp Wit & Kleur Zwart Duo Pack

“Beste cadeau voor de tuin of buitenfeesten”  

[content-egg-block template=offers_list groups=”8-philips-hue-resonate”]

Ben je bevriend met iemand die dol is op tuinfeesten? Zulke bijeenkomsten geven altijd een gevoel van frisheid. Philips Hue-wandlampen helpen de schoonheid van buiten te versterken. Fix duo pack met een muurblok, bar of hek. Bepaal de toon van de verlichting uit 16 miljoen verschillende kleuren en geniet van het thema dat je van plan was te hebben. 

Afgezien van het technische aspect, zijn deze lampen echt mooi en geven ze een esthetisch gevoel, zelfs als je buiten in gewone PJ’s een ongedwongen kopje koffie wilt drinken. 

[content-egg-block template=offers_list groups=”8-philips-hue-resonate”]

Click & Grow Smart Garden 9 – Donkergrijs

“Ook een smart home liefhebber houdt van planten. Toch?”

[content-egg-block template=offers_list groups=”9-Click-Grow-Smart-Garden”]

Waarom smart home-geschenken van verlichting tot beveiligingsproblemen beperken? Het thuis kweken van groenten, fruit en kruiden is zo curatief en slimme wetenschappen hebben zich ook in deze kwestie verdiept. Click & Grow Smart Garden is de binnentuin die je de mogelijkheid biedt om 9 verschillende zaden in 1 tray te implanteren. Kunstmatig ontwerp van het dat aan elke vereiste voldoet zoals het nodig zou hebben in een organisch proces. 

LED-lampjes beginnen te knipperen wanneer het waterreservoir leeg raakt. De app begeleidt u tijdens het hele proces over tuinieren. In het pakket zitten 3 soorten zaden.

Tips: het kan het beste slimme cadeau-idee voor thuis zijn voor moeder of haar. Vrouwen vinden het heerlijk om een ​​kleine moestuin bij hun aanrecht te hebben om een ​​bosje verse pepermuntjes, koriander of basilicumblaadjes te plukken.

[content-egg-block template=offers_list groups=”9-Click-Grow-Smart-Garden”]

Oral-B Smart 5 

“Maximale tandbescherming op handen”

[content-egg-block template=offers_list groups=”10-oral-b”]

Vindt u het lastig als uw kinderen hun tanden poetsen? tanden goed of niet? Oral B Smart 5 wordt geleverd met een smartphone-app die je poetspatroon in de gaten houdt en je voorstelt om te verbeteren. Het is een van de beste smart home-cadeaus voor kinderen om een ​​kleine stap te zetten naar een gezond leven.

De set wordt geleverd met 2 borstels die ook ideaal zijn voor partners. Mensen met gevoelige tanden en bloedend tandvlees kunnen gebruik maken van een speciale functie die deze set biedt.

Tips: Als u problemen heeft met mondhygiëne of regelmatig een mondprobleem heeft, raden we u aan dit te kopen. Op deze manier zou je via de app meer te weten komen over tandheelkunde door een check te houden.

[content-egg-block template=offers_list groups=”10-oral-b”]

Samsung Jet Bot+

“Beste automatische robotstofzuiger

[content-egg-block template=offers_list groups=”11-Samsung-Jet-Bot”]

Samsung Jet Bot is het schoonmaakmonster dat geen vlekje vuil laat. Het is het beste tech smart home-cadeau voor degenen die schone freaks zijn. Het is een voorbeeld voor mensen met een stofallergie die fijne deeltjes en haren van huisdieren tot 99% doet verdwijnen.

Je kunt in je smartphone de richting aangeven welke kamer je wilt opruimen en op welke plek je geen zin hebt om op te ruimen. Jet Bot heeft een LiDAR-sensor die perfect werkt door de locatie en afstand van objecten te scannen.

Tips: Het is het ideale cadeau voor werkende mensen die geen tijd hebben om hun kamers op te ruimen. Het is het beste slimme cadeau voor thuis voor mensen die bedlegerig zijn of gewrichtsproblemen hebben.

[content-egg-block template=offers_list groups=”11-Samsung-Jet-Bot”]

Eva Polar EvaSmart EV-3000 Wit 

“Luchtkoeler voor een ideale werkomgeving”

[content-egg-block template=offers_list groups=”12-Eva Polar EvaSmart EV-3000″]

Breng voordeel in het leven van je vriend door deze stille slimme luchtkoeler cadeau te doen. Dit is het moment om het cadeau te doen. De reden is thuiswerken! Ja, omdat hij zo compact is en op het bureau of de tafel kan worden bevestigd, zodat u de hele dag fris blijft. Eva Polar is niet zwaar, je kunt hem van de ene plaats naar de andere dragen. 

Het werkt met spraakondersteuning en de app, zodat u zich eerder op het werk kunt concentreren. Als u opstaat om elektronische apparaten aan en uit te zetten, verschuift uw interesse van uw werk. Evasmart heeft 1,3 liter wateropslag.

Veelgestelde vragen:

Is Evapolar ook airconditioning?

Nee, het is een luchtkoeler die is ontworpen om de kamertemperatuur constant te houden.

[content-egg-block template=offers_list groups=”12-Eva Polar EvaSmart EV-3000″]

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zwart

 “best tech gifts 2022 voor hem of je fitness freak vriend”

[content-egg-block template=offers_list groups=”13-Samsung Watch Classic 4″]

Samsung Galaxy bedrijf legt altijd dubbele focus op de gezondheidscontrole van mensen. Fitnessfreaks zouden dit horloge graag cadeau krijgen. Het horloge geeft inzicht in vetpercentage, spiermassa, lichaamsvocht, ECG-hartslag en bloeddruk. 

Deze Smartwatch houdt je op de hoogte van je activiteiten, hoeveel stappen je vandaag hebt gelopen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Je blijft meer afgestemd op de biologische klok. Wanneer je wakker wordt, aan het sporten bent of zelfs slaapt, wordt het allemaal door het horloge geïnformeerd. Het is het beste slimme thuiscadeau voor hem of je kunt het cadeau doen aan de sportschoolpartner om de voortgang van beide in de gaten te houden.

De tijd voor het opladen is slechts 1,5 uur. Het wordt zelfs meer aanbevolen voor buitenactiviteiten zoals sporten, hardlopen, fietsen of zwemmen.

[content-egg-block template=offers_list groups=”13-Samsung Watch Classic 4″]

Google Nest Thermostat Premium Zwart

“Perfect cadeau voor de winter, beste technische cadeau voor thuisblijf papa

[content-egg-block template=offers_list groups=”14-Google Nest Thermostat Premium”]

winter staat voor de deur en misschien ken je mensen die een hekel hebben aan koude huizen. Google Nest Learning Thermostat zorgt ervoor dat je huis warm blijft tot je aankomt. Het streeft naar een maximaal energieverbruik. Houd de temperatuur in de gaten vanuit het huis of de werkplek van uw familielid via een smartphone-app of google-assistent. 

De reden waarom deze Google Nest-thermostaat uitstekend geschikt is om iemand cadeau te doen, is het ontwerp. Het is heel duidelijk, subtiel en fatsoenlijk. Bij het schenken van iemand moet je altijd aandacht besteden aan de presentatie, los van de voordelen die je product biedt.

[content-egg-block template=offers_list groups=”14-Google Nest Thermostat Premium”]

Weber Connect Smart Grilling Hub

“Welk percentage gekookt vlees wil je op je bord?  beste technische cadeaus 2022 voor haar”

[content-egg-block template=offers_list groups=”15-Weber Connect Smart Grilling”]

Iedereen in je omgeving die graag barbecuet en het vlees perfect wil grillen ? Deze slimme grillhub komt met een smartphone die verbinding kan maken met de app van weber om de malsheid van het vlees te controleren. Als je een buitenfeest geeft en je gasten de maximale tijd wilt geven, dan is dit cadeau perfect voor jezelf. Het vertelt je elk detail wanneer je de biefstuk moet omdraaien en identificeert de bijna nauwkeurige tijd van uitstekend gekookt voedsel.

[content-egg-block template=offers_list groups=”15-Weber Connect Smart Grilling”]

Eufy Home Alarm Kit 5-delig + Eufycam 2 Pro

 “beste cadeaus voor thuisbeveiliging”

[content-egg-block template=offers_list groups=”16-eufy-alarm”]

Eufy brengt altijd maximale veiligheid in huis. Het alarmsysteem is een beetje tijdrovend om in te stellen, maar als het eenmaal klaar is, garandeert het u een misdaadcijfer van 0%. Het systeem begint met een basisstation, het brein van de hele operatie. Vervolgens verdeelt het zich verder in de bewegingssensoren en 2 deur- en raamsensoren. Sensoren zijn gevoelig en werken met infraroodstraling. U kunt elke activiteit controleren met behulp van App.

Het zegt duidelijk nee tegen maandelijkse abonnementskosten, omdat alle gegevens door het basisstation worden opgeslagen. Dit is de basisconfiguratie, maar extra accessoires kunnen op het juiste moment worden gekocht als het budget het toelaat. Breid uit volgens de oppervlakte van het huis. Het is het handigste slimme cadeau voor thuis voor degenen die graag zelf taken uitvoeren. Het bevestigen van buitendeurbellen en andere camera’s zorgen voor ultieme bescherming.

[content-egg-block template=offers_list groups=”16-eufy-alarm”]

Het beste smart home cadeau in 2022

Dus, wat is het beste smart home cadeau in 2022? Er niet maar 1 antwoord, maar hopelijk heb je na het zien van deze 16 ideeën het beste smart home cadeau zo gevonden!

Meer slimme artikelen

Ring Video Doorbell 4 vs Eufy

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel, kom je ongetwijfeld de Ring Video Doorbell 4 en de Eufy Video Doorbell

Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5