iRobot Roomba 976 Review

In dit artikel

KlussenKlussen
Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5 uitgebracht, en als

Read More »

Gemaakt door iRobot en gepresenteerd in 2002, heeft de Roomba voortdurend verder ontwikkelde hoogtepunten ontwikkeld en geconsolideerd, waardoor het allesbehalve een rariteit is of gewoon een speeltje voor technische nerds die verandert in een volledige vervanging voor de standaardstofzuiger. De iRobot Roomba 976 is een van de 900 serie zevende tijdperk Roomba’s en is een robotstofzuiger van gemiddeld tot hoger bereik met enkele hoogtepunten van zeer goede kwaliteit tegen een respectabele prijs. Je leest er alles over in deze iRobot Roomba 976 Review.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatste prijs- en voorraad update: 17/07/2024 - 18:02


Ontwerp van de iRobot Roomba 976


Aangekomen in een onopvallend donker en goudplan, mengt het zich en valt het zo weinig op als zou kunnen worden verwacht, maar het plan lijkt zeker werk boven structuur te verkiezen. De voorkant heeft een verende donkere bescherming om de gadget te beschermen tegen stoten en om de robot te adviseren wanneer hij moet stoppen. Vanwege zijn veilige positie zoekt de Roomba uit hoe hij moet schoonmaken op plaatsen waar een standaardstofzuiger niet kan komen. De 976 was iets groter dan ik had verwacht, maar zonder omslachtig of onhandig te zijn. Hij is gemakkelijk te pakken en te verplaatsen, mocht dat nodig zijn.Installatie


De Roomba is gemakkelijk te gebruiken en heeft een paar verschillende manieren om hem te bedienen met de applicatie Echo of door middel van drie bevestigingen die basisbestellingen afgeven.
Dock: Deze vergrendeling adviseert de Roomba om terug te gaan naar het dockingstation waar hij begint met opladen.
Reinigen/Aan: Eén druk hierop zet de Roomba aan, een volgende keer drukken start de reinigingscyclus.
Plek: Hierdoor maakt de Roomba een beperkt gebied serieus schoon door rond 90 centimeter naar buiten te draaien met volledige aantrekkingskracht en op dat moment de kronkeling terug te geven. Dit is waardevol voor het opruimen van kleine wrakken in een enkele regio. Je kunt echter ook controle uitoefenen de Roomba met de iRobot-applicatie voor Android en iPhone waarmee je een tijdschema voor het schoonmaken kunt instellen. Eenmaal voltooid, gaf de applicatie je een gedetailleerde gids van de ruimtes die het had bestreken, wat waardevol was om te controleren of er belangrijke regio’s waren gemist.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatste prijs- en voorraad update: 17/07/2024 - 18:02

Functies

  1. Je kunt de robot ook aan het werk zetten door middel van spraakbesturing met behulp van mijn Amazon Echo, maar de Google Home Assistant zal je ook toestaan ​​om dit te doen.
  2. De applicatie kan pop-upberichten sturen die me opfrissen wanneer Monty’s batterij bijna leeg was of wanneer zijn bus vol was, het nadeel hiervan is dat je ervan uitgaat dat je niet thuis bent om hem te zuiveren, hij kan niet blijven schoonmaken.
  3. De bus is onmerkbaar omdat deze zich vermengt met de rest van het lichaam van het vacuüm. Het was niet moeilijk om te beperken om te ontladen en het schoonmaken van het kanaal was ook eenvoudig. De Roomba 976-containerlimiet was waar om niet echt een standaard te vormen stofzuiger; afhankelijk van de hoeveelheid aarde en residu die de bus zou vullen of bijna vol is bij elke ontmoeting. Op het moment dat de houder vol is, zal de gadget teruggaan naar de thuisbasis en vasthouden om door jou uitgeput te raken, zoals tragisch niet bij allemaal zoals de i7-serie, dit model heeft geen automatische ontlading.
  4. De levensduur van de batterij van de 976 was ongeveer 1 uur en 20 min en vereist 3 uur om op te laden. In ieder geval had Monty binnen die tijd de mogelijkheid om mijn huis prachtig schoon te maken, behalve als het uitzonderlijk chaotisch was.
  5. De Roomba gaat dus terug naar zijn Home Base om op te laden als hij leeg raakt en wanneer hij is opgeladen, gaat hij verder met schoonmaken. 6. De Home Base zelf is een conservatieve plastic basis die moet worden geassocieerd met een scheidingswand. Het is een beetje pretentieloos hoe delicaat ook. Je moet hier wel ruimte voor berekenen en de robot, aangezien dit de plaats is waar hij vaker wel dan niet zal zijn.
  6. De Roomba was rustiger dan mijn Dyson-vacuüm, geschat op ongeveer 60 tot 70 decibel, wat ongeveer een soortgelijk volume als een onstuimige discussie.
  7. De aantrekkingskracht is 5x indrukwekkender dan die van de Roomba 600-serie en reinigt fenomenaal goed; zij het op het tapijt dikke matten houten vloeren en verrassend artistiek Monty maakte een uitzonderlijke show op alle oppervlakken. De Roomba reinigt zowel als grondige reiniging en krijgt alle problemen met vuil en wrak erop gegooid, hij heeft ook bedacht hoe je haar kunt krijgen met geen problemen of zonder verstrikt te raken. In het geval dat u over obstakels loopt, is het niet moeilijk om de borstels te verwijderen om ze af te vegen en eruit te halen.
  8. Hij is buitengewoon bekwaam om te onderscheiden waar hij tot nu toe is geweest om in te zoomen op regio’s die moeten worden schoongemaakt. De combinatie van sensoren maakt de Roomba succesvol, terwijl hij wegblijft van gevaren en bewegende objecten op zijn weg
  9. De 976 maakt gebruik van het hamerroute-framework (visuele gelijktijdige beperking en planning), wat een camera is die een scherpe route heeft geholpen in plaats van een onregelmatige route die wordt gebruikt in een groot aantal van de goedkopere modellen.

Conclusie

De Rooma 976 is een fantastische slimme stofzuiger die voor veel gemak en comfort zal zorgen. We zouden hem je dan ook van harte kunnen aanraden. Hieronder kan je ‘m direct bestellen voor de beste prijs, zodat je vanaf morgen al niet meer hoeft te stofzuigen.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatste prijs- en voorraad update: 17/07/2024 - 18:02

Meer slimme artikelen

Ring Video Doorbell 4 vs Eufy

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel, kom je ongetwijfeld de Ring Video Doorbell 4 en de Eufy Video Doorbell

Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5