Slimme Koffiemachine: JURA E6 Platina Review

In dit artikel

KlussenKlussen
Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5 uitgebracht, en als

Read More »

Je gaat misschien niet altijd naar buiten om een ​​kopje koffie te halen bij je lokale koffiezaak. Je kunt thuis een geweldige kop koffie zetten met een slimme koffiemachine of Wifi koffiezetapparaat. Met de moderne technologie van vandaag hoeft u uw bed niet uit om een ​​kopje koffie te zetten. Je past de instellingen van de slimme koffiezetapparaten op je telefoon aan om een ​​perfect kopje koffie te zetten.

De Jura E6 Platinum is een hoogwaardige machine die je in huis wilt hebben. Het elegante ontwerp en de moderne kenmerken van deze machine stellen je in staat om een ​​geweldige kop koffie te zetten naar jouw smaak. Je klikt gewoon op de knop, ervaring in een coffeeshop is niet vereist. De Jura E6 Platinum heeft allerlei klassieke Jura-functies, waaronder een intelligent watersysteem, mobiele bediening, wifi-connectiviteit, het pulsextractieproces en een TFT-kleurenscherm met hoge resolutie. Met al deze geavanceerde technologieën zorgt de Jura E6 Platinum voor een perfecte kop koffie voor elke ochtend.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€889,00)
coolblue.nl (€999,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:13

Belangrijkste kenmerken


Het Jura E6 Platinum-koffiezetapparaat zorgt voor een revolutie in het genieten van koffie in elk aspect. Het espresso-zetproces op de Jura E6 is 100% geperfectioneerd. Het biedt het allerbeste aroma, zelfs voor korte koffiespecialiteiten. Het intelligente watersysteem zorgt voor de perfecte waterkwaliteit voor de perfecte kop koffie. Knoppen aan de voorkant van de Jura E6 zijn volledig geautomatiseerd en het moderne TFT-display maakt de bediening ongelooflijk aantrekkelijk.


Slimme verbinding


De Jura E6 Platinum slimme koffiemachine kan eenvoudig worden bediend door smartphones of tafels via wifi. Het smart connected device moet apart worden aangeschaft, hierdoor bedien je de E6 eenvoudig via mobiel of tablet. Wil je je favoriete koffie als je buitenshuis bent? Tik gewoon op de app en selecteer je favoriete drankje. De E6 zet je favoriete koffie perfect. U kunt ook andere instellingen, zoals melktextuur en temperatuur, regelen zonder de basisinstellingen van de machine te wijzigen. De makers van de Jura Series begrijpen de fantasie van koffieliefhebbers. Met dat in gedachten produceren ze veel machines met het soort technologie dat elk type koffieliefhebber tevreden stelt.


TFT-scherm


De weergave van E6 is zeer aantrekkelijk en boeiend. Het is zeer gebruiksvriendelijk voor het onderhouden van de activiteiten van Jura E6. Het display van de machine geeft een waarschuwing wanneer u de machine moet reinigen of wanneer het waterpeil laag is of wanneer het filter vervangen moet worden.

Slim ontwerp


Het ontwerp van Jura E6 Platinum is zeer aantrekkelijk en opvallend. Het is niet alleen aantrekkelijk, maar ook duurzaam en duurzaam. De behuizing van de Jura E6 is van metaal en het digitale besturingssysteem voor het systeem maakt de machine elegant en aantrekkelijk. Het maakt gebruik van waterfilters die zorgen voor een perfecte waterkwaliteit en het helpt om smaakvolle koffie te maken volgens uw behoefte. Het filter beschermt water tegen chloor en zware metalen die de smaak van de koffie aantasten. De intelligente watersystemen bouwen de link tussen de koffiemachine en het filter door middel van RFID-technologie. Het automatische filtersysteem maakt het gebruik van Jura E6 eenvoudiger.


Aroma en Grinder


Als het geluid van maalschijven u hindert, zult u blij zijn te horen dat dit de stilste maalmachines op de markt zijn. Vervolgens wordt de smaak van de koffie verbeterd door de verschillende snijhoeken van de molen. Tijdens het proces kunnen meer oliën worden verwijderd. Het helpt meer om meer aroma uit de bonen te halen.

Makkelijk te gebruiken
In de E6-machine zijn de instructies een heel eenvoudig proces of meerdere stappen. Het gebruik van de Jura E6 is net zo eenvoudig als het selecteren van cappuccino of melkschuim op het kleurendisplay met hoge resolutie en het indrukken van de knop. De E6 kan twee soorten koffie tegelijk zetten. U kunt voor uw overtuigen zes speciale koffiesmaken voorprogrammeren.


Minimaal onderhoud
Het onderhoud van E6 is heel eenvoudig. De reiniging doe je eenvoudig met een druk op de knop en de melkuitloop is vaatwasmachinebestendig. E6 produceert niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook hygiëne en veilige koffie.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€889,00)
coolblue.nl (€999,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:13

Voordelen aan deze slimme koffiemachine


Het beste voordeel van deze slimme koffiemachine is WiFi-connectiviteit. Het is het unieke kenmerk van deze machine. Het is eenvoudig te bedienen via mobiel of tablet via wifi. U kunt de machine eenvoudig van buiten uw huis bedienen. U kunt uw favoriete smaak selecteren. Als je bij je thuis komt, krijg je de perfecte kop koffie.
JURA heeft de koffiepermeatiemaatregel totaal veranderd en geculmineerd. De E6 maakt het op deze manier denkbaar om aanspraak te maken op een kwaliteit die een koffiehuis verdient. De maat voor beatextractie (PEP ® ), gecreëerd door JURA, verbetert de extractietijd door water van hoge temperatuur onder spanning door het espressopoeder te laten lopen in snelle hartslagen voor een korte koffie. Deze interactie maakt de rangschikking van de relatieve veelheid van geuren mogelijk. Acht vermogensniveaus garanderen smaakgeschiktheid voor bijzondere neigingen.

Op deze geavanceerde espressomachine is het onderhoud vrijwel net zo eenvoudig als het klaarmaken van smaakvolle espresso-fortes.

Geïntegreerde was- en reinigingsprogramma’s garanderen een ideale netheid in een handomdraai. Buitengewone eigenaardigheid: de melkstroom, wasbaar in de vaatwasser, kan in een kwestie van seconden worden veranderd door elke verbeeldingskracht. Dit geeft u de bevestiging van het verkrijgen van geweldig melkschuim met absolute reinheid.

CLARIS-waterkanalen geven een heerlijke waterkwaliteit aan huiveringwekkende smaken. Tegelijkertijd beschermen ze de machine tegen kalk en elimineren ze stoffen die de smaak en geur van het water veranderen (bijvoorbeeld zware metalen of chloor). Om de voordelen en beperkingen van het kanaal te benutten, heeft JURA het Intelligent Water System (IWS ® ) bevorderd.

Minpunten

  • Het is meestal gemaakt van plastic, waardoor het minder duurzaam is. De melktemperatuur gaat niet omhoog.
  • Er is geen mogelijkheid om koffiepads of capsules te gebruiken.
  • Er is een beperkte keuze aan koffiedranken.

Conclusie

Jura E6 Platinum is een zeer betrouwbaar koffiezetapparaat voor thuis, maar het is ook duur. De wifi-connectiviteit maakt de koffiemachine uniek van elke andere machine. Wanneer u de unieke eigenschappen krijgt, zult u de kwaliteit ervan realiseren. Als je een koffieliefhebber bent, is de machine de beste keuze voor jou. In plaats van naar een plaatselijk café te gaan, kunt u op elk moment een kopje koffie zetten. Espresso, cappuccino of gewoon gewone koffie zet je gemakkelijk thuis. U kunt dus kostbare tijd en geld besparen. Jura E6 Platinum is perfect voor wie regelmatig koffie drinkt. Het is heel eenvoudig in te stellen en u zult nooit de premium kwaliteit missen.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€889,00)
coolblue.nl (€999,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:13

Verkrijgbaar bij

bol.com (€889,00)
coolblue.nl (€999,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:13

Verkrijgbaar bij

bol.com (€889,00)
coolblue.nl (€999,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:13

Verkrijgbaar bij

bol.com (€889,00)
coolblue.nl (€999,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:13

Meer slimme artikelen

Ring Video Doorbell 4 vs Eufy

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel, kom je ongetwijfeld de Ring Video Doorbell 4 en de Eufy Video Doorbell

Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5