Lamp die van kleur verandert: De Beste Keuze!

In dit artikel

KlussenKlussen
Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5 uitgebracht, en als

Read More »

Wil je wat meer sfeer in huis en zoek je naar een lamp die van kleur verandert? Dan kom je al snel in aanraking met ‘slimme verlichting’. Slimme verlichting is vaak een eerste stap in het opbouwen van een smart home, maar waar begin je? Philips Hue is de bekendste fabrikant van slimme lampen die van kleur veranderen. Maar, wat heb je allemaal nodig? Wat komt erbij kijken om het te installeren en hoe gebruiksvriendelijk is het?

Philips Hue Starterspakket

Het Philips Hue starterspakket is de perfecte manier om te beginnen met je eigen slimme woning. Installeer de Hue bridge en plaats de LED-lampen. Je verlichting is achteraf gemakkelijk uit te breiden, want op 1 ‘bridge’ kan je tot wel 50 Philips Hue lampen aansluiten. Dankzij de bridge werken je slimme lampen altijd en vanaf elke locatie. Je bedient de lampen eenvoudig via de mobiele app op je smartphone. Een ander voordeel van de bridge is dat er ook bluetooth in zit. Zo zit je zelfs bij een Wifi storing nooit in het donker!

Lamp die van kleur verandert

Wat zit er in het starterspakket?

Dit Philips Hue starterspakket bestaat uit drie slimme white and color ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en twee dimmer switches. De lampen uit deze starterkit kunnen tot wel 16 miljoen kleuren maken. Met de Hue starter kit ben je klaar om eindeloze mogelijkheden ontdekken, zoals personaliseren van lichtscènes, synchroniseren met muziek, instellen van timers en nog veel meer.

De Philips Hue dimmer switch werkt als een normale wandschakelaar en dimmer switch, maar dan beter. Gebruik slimme instellingen zoals het schakelen tussen verschillende lichtstanden, moeiteloos dimmen of gewoon in- of uitschakelen. Je kunt de dimmer monteren met schroeven of tape, maar je kunt de magnetische draadloze dimmer ook van de houder halen en gebruiken als afstandsbediening voor je verlichting.

De bijgeleverde Hue bridge is het hart van je Hue systeem. Het ontgrendelt alle slimme verlichtingsfuncties. Zo kun je tot maar liefst 50 lampen en slimme accessoires, zoals een bewegingssensor, toevoegen om zo overal de perfecte sfeer te creëren. Maak timers en routines, gebruik je lichten om beter wakker te worden en bij het slapengaan. Bedien je lampen ook als je niet thuis bent en geef zo de indruk dat je thuis bent en hou ongewenste gasten op afstand. Dankzij de locatiebepaling in de Philips Hue app, kom je bovendien nooit meer thuis in het donker. Jouw geselecteerde verlichting springt automatisch aan wanneer je bijna thuis komt. Kortom: met een Hue bridge neem je jouw verlichting helemaal in eigen handen.

Voor wie is Philips Hue geschikt?

Eigenlijk: voor iedereen. Omdat het installeren, maar vooral ook het beheren van het systeem, enorm eenvoudig en intuïtief gaat. De app is overzichtelijk waardoor het hele gezin er gemakkelijk mee overweg kan. Ook de slimme functies zijn gemakkelijk in te stellen. Verder heeft Philips Hue veel integraties, o.a. met geavanceerdere domotica systemen zoals Homey. En, dankzij de enorme hoeveelheid accessoires voor (en van) Philips Hue, past het bij ieder huis.

Accessoires voor Philips Hue

Philips Hue biedt een flink aantal accessoires waarmee het systeem in ieder huis past. Wil je liever alles met een schakelaar doen? Of alles op basis van bewegingsdetectie? Of misschien een combinatie van de twee? Alles is mogelijk. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken zie je hieronder linkjes naar de meest handige Philips Hue accessoires!

De beste lamp die van kleur verandert? Ga voor Hue!

Conclusie: als je op zoek bent naar de beste lamp die van kleur verandert is Philips Hue the way to go! Je begint snel en eenvoudig met een starterspakket, waarna je kan uitbreiden zoals je wilt! Veel plezier!

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€160,00)
bol.com (€148,00)
fonq.nl (€160,00)
bcc.nl (€184,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 18/06/2024 - 06:03

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€160,00)
bol.com (€148,00)
fonq.nl (€160,00)
bcc.nl (€184,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 18/06/2024 - 06:03

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€160,00)
bol.com (€148,00)
fonq.nl (€160,00)
bcc.nl (€184,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 18/06/2024 - 06:03

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€160,00)
bol.com (€148,00)
fonq.nl (€160,00)
bcc.nl (€184,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 18/06/2024 - 06:03

Meer slimme artikelen

Ring Video Doorbell 4 vs Eufy

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel, kom je ongetwijfeld de Ring Video Doorbell 4 en de Eufy Video Doorbell

Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *