Wifi Thermostaat met App bedienen? Bekijk onze Top 3!

In dit artikel

KlussenKlussen
Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5 uitgebracht, en als

Read More »

Ben je op zoek naar een slimme Wifi Thermostaat die je met een app op je smartphone kan bedienen? Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties en allerlei verschillende prijsklassen. Daarnaast hebben sommige slimme Wifi Thermostaten een abonnement, waar anderen dat niet hebben. Wat is de beste keuze voor jou? Wij hebben ons verdiept in alle voor- en nadelen van de verschillende Wifi Thermostaten en zijn tot de volgende Top 3 gekomen!

1. Honeywell Lyric T6

Honeywell is al jaren de grote speler op het gebied van verwarming en thermostaten. Hun Lyric T6 leert zelf hoe lang het duurt voordat de gewenste temperatuur in huis bereikt is, waardoor je altijd de juiste temperatuur hebt op de gewenste tijd. Bovendien is de thermostaat eenvoudig te bedienen via het zwarte touchscreen of via de Lyric app op je iOS of Android apparaat. Daarnaast is deze thermostaat ook te beheren via Apple Homekit of Homey. Wij hebben hem op nummer 1 in onze Top 5 gezet, omdat hij veel functies heeft voor z’n prijsklasse. Ben je op zoek naar een thermostaat die écht alles kan? Bekijk dan ook even onze nummer 2!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€182,57)
coolblue.nl (€199,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 15/04/2024 - 18:09

2. Google Nest Learning Thermostat

Deze zelflerende Wifi Thermostaat van Google is alweer de 3e generatie van Google Nest. Het mooie design, de intuïtieve app en slimme functies maken dit een zeer goede keuze! We hebben hem op de tweede plaats gezet, omdat hij wel iets duurder is dan onze nummer 1 (de Honeywell). De vraag is dus vooral wat je eraan zou willen spenderen. Aan de andere kant bespaart deze thermostaat je ook een hoop energiekosten! Je thermostaat bepaalt voor meer dan de helft hoe hoog je energierekening is. Hij zou je dus moeten helpen energie te besparen. Dat is precies wat de Nest Thermostat doet. Sinds 2011 heeft hij meer dan vier miljard kWh aan energie bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld. Dat komt omdat hij van je leert. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen. En hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie. Kortom, een zeer goede keuze!

3. tado° Slimme Thermostaat V3+

tado° is in de afgelopen jaren opgekomen als een gigantisch snel groeiend merk binnen de slimme verwarming. Dat komt vooral door de scherpe prijs, de vele functies en de ruime hoeveelheid accessoires. Niet alleen heeft tado° een slimme Wifi thermostaat, ze bieden ook slimme radiatorknoppen aan. Deze zijn te verbinden met de thermostaat, zodat deze de warmte zo efficient mogelijk verdeelt. Bovendien kan je d.m.v. de slimme radiatorknoppen de temperatuur per kamer regelen via de smartphone app. Wil je het maximale uit deze tado° thermostaat halen? Overweeg dan een starterspakket. Deze is dezelfde prijs als een Google Nest Thermostat (3e generatie), maar je krijgt een uitgebreider pakket! Uiteraard is het ook mogelijk om de tado° V3+ los te bestellen.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€219,00)
coolblue.nl (€222,00)
alternate.nl (€237,90)
Laatste prijs- en voorraad update: 15/04/2024 - 18:10

De beste slimme Wifi Thermostaat

Conclusie: kijkend naar de prijs, functies en accessoires zijn dit de drie beste wifi thermostaten van dit moment. Eerlijk gezegd kan je met alle drie niet de mist in gaan. Stuk voor stuk hebben ze goede functies en kan je op afstand de temperatuur regelen.

De Honeywell staat op nummer 1 vanwege de scherpe prijs, maar qua functies zou de Google Nest toch de eerste keuze zijn. Vooral vanwege het slimme zelflerende algoritme in de thermostaat die je veel energiekosten op de lange termijn kan besparen.

Starterkits

Begin je net met het bouwen van een smart home? Of ben je benieuwd naar de beste merken voor verschillende toepassingen? Klik hier voor de beste starterkits voor jouw slimme huis!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€182,57)
coolblue.nl (€199,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 15/04/2024 - 18:09

Verkrijgbaar bij

bol.com (€219,00)
alternate.nl (€219,00)
coolblue.nl (€249,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 15/04/2024 - 18:10

Verkrijgbaar bij

bol.com (€219,00)
coolblue.nl (€222,00)
alternate.nl (€237,90)
Laatste prijs- en voorraad update: 15/04/2024 - 18:10

Meer slimme artikelen

Ring Video Doorbell 4 vs Eufy

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel, kom je ongetwijfeld de Ring Video Doorbell 4 en de Eufy Video Doorbell

Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *