Smart home camera’s voor buiten: hoe kies je de beste?

In dit artikel

KlussenKlussen
Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5 uitgebracht, en als

Read More »

Op zoek naar de beste waterdichte smart home camera’s voor buiten? Smart home camera’s voor buiten zijn een handig hulpmiddel om je huis en je familie te beveiligen. Ze stellen je in staat om op afstand te kijken wat er gebeurt rondom je huis, en sommige modellen bieden zelfs extra functies zoals bewegingsdetectie en nachtzicht. Als je op zoek bent naar een smart home camera voor buiten, kan het echter moeilijk zijn om te beslissen welk model het beste bij je past. In dit artikel geven we je enkele tips om te helpen bij het maken van je keuze.

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de locatie waar je de camera wilt plaatsen. Als je de camera buiten wilt plaatsen, is het belangrijk dat het model bestand is tegen weer en wind. Kies daarom voor een camera die waterdicht is en die gemaakt is van duurzame materialen. Ook is het handig om te kijken naar de afmetingen van de camera, zodat je kunt zien of het model past in de ruimte waar je het wilt plaatsen.

Een ander belangrijk punt om te overwegen is de beeldkwaliteit van de camera. Als je de camera wilt gebruiken om te zien wat er gebeurt rondom je huis, is het belangrijk dat je duidelijk beeld hebt. Kies daarom voor een camera met een hoge resolutie en nachtzicht, zodat je ook ’s nachts alles goed kunt zien.

Vergeet ook niet om te kijken naar de extra functies die de camera aanbiedt. Sommige modellen bieden bijvoorbeeld bewegingsdetectie, wat betekent dat de camera alleen opneemt als er beweging wordt gedetecteerd. Dit kan handig zijn om onnodige opnamen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je alleen belangrijke momenten opneemt.

Tenslotte is het ook belangrijk om te kijken naar hoe je de camera kunt bedienen en hoe je toegang hebt tot de opnames. Kies voor een camera die je kunt bedienen met behulp van een app op je smartphone, zodat je altijd toegang hebt tot de opnames, ook als je niet thuis bent.

Nu je weet wat er belangrijk is bij het kiezen van een smart home camera voor buiten, geven we je hieronder vijf producten om je op weg te helpen:

Arlo Pro 4

De Arlo Pro 4 is een slimme buitencamera met een hoge resolutie en nachtzicht. Het model is waterdicht en gemaakt van duurzame materialen, dus je kunt het gerust buiten laten staan, ook als het regent. De camera heeft ook bewegingsdetectie en je kunt hem bedienen met behulp van een app op je smartphone.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€299,00)
expert.nl (€629,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:12

Nest Cam Outdoor

De Nest Cam Outdoor is een slimme buitencamera met een hoge resolutie en nachtzicht. Het model is waterdicht en gemaakt van duurzame materialen, en je kunt het bedienen met behulp van een app op je smartphone. De camera heeft ook bewegingsdetectie en je kunt op afstand luisteren naar wat er gebeurt rondom je huis.

Verkrijgbaar bij

alternate.nl (€129,00)
bol.com (€160,00)
coolblue.nl (€179,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:12

Ring Stick Up Cam

De Ring Stick Up Cam is een slimme buitencamera die je gemakkelijk op elke gewenste plek kunt bevestigen. Het model is waterdicht en heeft een hoge resolutie en nachtzicht. Je kunt de camera bedienen met behulp van een app op je smartphone en hij heeft ook bewegingsdetectie.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€59,99)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:12

Netatmo Presence

De Netatmo Presence is een slimme buitencamera met een hoge resolutie en nachtzicht. Het model is waterdicht en gemaakt van duurzame materialen, en je kunt het bedienen met behulp van een app op je smartphone. De camera heeft ook bewegingsdetectie en kan zelfs onderscheid maken tussen mensen, voertuigen en dieren.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€202,79)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:12

Beste Smart Home Camera voor Buiten

Als je op zoek bent naar een smart home camera voor buiten, is het belangrijk om te kijken naar de locatie waar je het wilt plaatsen, de beeldkwaliteit van de camera, de extra functies die het aanbiedt en hoe je de camera kunt bedienen. Door rekening te houden met deze factoren, kun je een smart home camera kiezen die aansluit bij je behoeften en die je helpt om je huis en je familie te beveiligen.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€299,00)
expert.nl (€629,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:12

Verkrijgbaar bij

alternate.nl (€129,00)
bol.com (€160,00)
coolblue.nl (€179,00)
Laatste prijs- en voorraad update: 20/05/2024 - 18:12

Meer slimme artikelen

Ring Video Doorbell 4 vs Eufy

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel, kom je ongetwijfeld de Ring Video Doorbell 4 en de Eufy Video Doorbell

Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *