Top 5: Beste Slimme Stekker voor je smarthome

In dit artikel

KlussenKlussen
Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5 uitgebracht, en als

Read More »

Een ultiem smarthome zit vol met smart plugs om ook de ‘domme’ apparaten, slim te maken. Maar, welke slimme stekker is het beste voor jouw smarthome?

1. Philips Hue Smart Plug

Maak je bestaande ‘gewone’ verlichting slim met de Philips Hue stekker. Steek de Philips Hue stekker in het stopcontact en sluit vervolgens je bestaande verlichting er op aan. Schakel je verlichting aan of uit met de Philips Hue Bluetooth app of zelfs met je stem. Extra functies, zoals het instellen van timers, zijn mogelijk als je verbinding maakt met de Philips Hue bridge. 

Philips Hue Slimme Stekker

2. Smartify Slimme Stekker

Deze Smartify® stekker maakt automatisch verbinding met je netwerk waardoor de installatie zeer eenvoudig is. Eenmaal aangesloten kan je overal ter wereld verbinding maken met aangesloten apparaten. Zo kan je op afstand je lichten aan/uit zetten met één druk op de knop. Mocht je even geen internet hebben, dan kan je gebruik maken van de bluetooth verbinding.

Smartify Slimme Stekker

Verkrijgbaar bij

bol.com (€19,99)
Laatste prijs- en voorraad update: 18/06/2024 - 06:02

3. KlikAanKlikUit

Deze slimme stopcontactschakelaar werkt met alle lampen en andere apparaten tot 3500 watt. De installatie is zeer eenvoudig. Dankzij de koppeling met Zigbee werkt deze stekker ook met Philips Hue, maar ook met domotica systemen als zoals Homey.

Klik aan Klik Uit Stekker

Verkrijgbaar bij

alternate.nl (€19,99)
bol.com (€28,99)
expert.nl (€29,95)
Laatste prijs- en voorraad update: 18/06/2024 - 06:02

4. TP-Link HS110 (met energiemeter)

De TP-Link HS110 is een slimme stekker met een unieke energiemeter! Daarmee kan je alle apparaten die verbonden zijn met de plug op afstand beheren. Daarnaast houdt je ook eenvoudig het stroomverbruik klaar. Ook is deze stekker te koppelen met domotica systemen zoals Homey, waarna je acties kan triggeren op basis van het energieverbruik.

TP-Link HS110 Stekker

5. AduroSmart ERIA

Sluit een lamp aan op de stekker en je kan het overal ter wereld bedienen via de AduroSmart ERIA app. Met deze app kan je de stekker direct bedienen, maar ook scenes programmeren waardoor de lamp op de gewenste tijden in- en/of uitgeschakeld wordt. Daarnaast is deze stekker ook in staat om lampen te dimmen. Let wel op, gebruik het alleen om lampen te dimmen en sluit geen andere (niet dimbare) apparaten aan tijdens het dimmen. De led-lamp moet uiteraard wel dimbaar zijn. Halogeen lampen en gloeilampen zijn ook te dimmen met deze stekker. Ook werkt deze schakelaar met de Philips Hue app.

AduroSmart ERIA

Verkrijgbaar bij

bcc.nl (€24,49)
bol.com (€34,64)
coolblue.nl (€36,99)
fonq.nl (€60,95)
Laatste prijs- en voorraad update: 18/06/2024 - 06:02

Meer slimme artikelen

Ring Video Doorbell 4 vs Eufy

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel, kom je ongetwijfeld de Ring Video Doorbell 4 en de Eufy Video Doorbell

Arlo Pro 5 - 3 pack

Arlo Pro 5 vs. Pro 4

In de wereld van de beveiligingscamera’s staat Arlo bekend om zijn reeks hoogwaardige producten. Het bedrijf heeft onlangs de Arlo Pro 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *